logo Pradžia    |   Paieška    |   Parašykite    |    english 
 
Meniu        Savaitgalio renginiai        Desertai        Turistų maitinimas        Apie mus        Kontaktai
 

meniu
linija

 

Žuvis / Fish
linija

Smidrais įdaryta tilapijos filė su bulvių apkepėle voveraičių padaže /25.00Lt

Asparagus stuffed tilapia filet served with potato pie in chanterelles sauce


Keptas jūrų ešerys su sezamu ir karamelizuotais raudonųjų svogūnų žiedais , lydyto sūrio ir vėžių uodegėlių padaže / 25.00 Lt

Sesame roasted sea bass served with fried red onion in cheese and crayfish tail sauce



Kepta uoto filė su karštomis šparagų -bulvių salotomis baravykų padaže/ 35.00Lt

Fried halibut fillet served with hot asparagus and potato salad in edible boletes sauce


Raudonojo tuno didkepsnis keptas ant lavos akmenų su bulvių- sūrio pyragėliu rožinio vyno- aviečių padaže /47.00Lt

Red tuna steak grilled on hot lava stones served with potato and cheese bake in rosé wine and raspberry sauce


 
© BETI design, naudojama Optimal Web sistema